Voor wie?

Praktijk An biedt hulp aan kinderen tussen de 6 en 21 jaar en aan hun ouders. De integratieve kindertherapie is bedoeld voor kinderen  die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Omdat ze even niet lekker in hun vel zitten en soms niet weten hoe dat komt maar er wel last van hebben. Of ze willen hulp omdat ze het even wat moeilijker hebben.

Door het integratieve karakter van de therapie kan de behandeling op vele klachten worden toegepast. Soms komen ouders bij mij en twijfelen nog of hun kind wel therapie of coaching nodig heeft. Samen kijken we dan wat deze zorgen zijn, een ouder heeft deze niet zomaar. En soms is het probleem van een kind nog niet zo groot. Therapie kan dan al helpend zijn en soms voelt het kind zich in een aantal sessies zich al een stuk beter.

 

Praktijk An biedt hulp aan kinderen bij:

Faalangst, onzekerheid, schaamte, verlegenheid, angst, verlatingsangst, nare gedachten, boosheid, verdriet, heimwee, eenzaamheid, piekeren, negatief zelfbeeld, lastig om grenzen te stellen, zelfbeschadiging en andere heftige gevoelens

Als je vaak prikkelbaar, boos of woedend bent en je hebt daar last van. Of als je ouders vinden dat je vaak opstandig bent en dat je weigert om te voldoen aan regels/verzoeken. Ruzie maken met leeftijdsgenoten en volwassenen. Extreem terugtrekken, liegen, stelen, pesten en vechten. Of dat het je niet lukt met je te concentreren.

Omgaan met ziekte, overlijden van dierbaar persoon of huisdier, scheiding, stiefgezin, adoptie, verhuizen, pesten of gepest worden, somberheid, moeite met vrienden maken, je niet thuis voelen op school

Moeilijk inslapen of eten, eetproblemen, leerproblemen, hechtingsproblemen.

Je hebt onduidelijke klachten of vaak last van buik- of hoofdpijn, hyperventilatie of je bent steeds heel erg moe en weet niet hoe dat komt.

Ik sta altijd open voor een kennismaking!

Zij voelen zich nu beter...

Schuiven naar boven