Tarieven

Intakegesprek

€ 105,= per uur

Alle volgende sessie/bijeenkomsten

€ 105,- per uur (incl. Btw) Intakegesprek, begeleidingsessies en afrondingssessie duren 60 minuten. Dit is inclusief voorbereiding, materiaal en verslaglegging.

Gesprekken op school en eindverslag begeleidingstraject

€ 105,- per uur

Vergoedingen

Vanaf 1 januari 2015organiseren gemeenten de toegang tot jeugdhulp en zijn zij verantwoordelijk voor de jeugd-GGZ. Dit staat in de Jeugdwet. Jeugd-GGZ zit niet meer in het basispakket van de zorgverzekering. Zorgverzekeraars kunnen deze hulp wel via een aanvullende verzekering aanbieden.
Praktijk An heeft een overeenkomst met de gemeenten in Regio Zuidoost: De Bilt, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist. Indien u een verwijzing heeft van uw huisarts en/of een verwijzing door het Centrum van Jeugd en Gezin dan kunt u mogelijk voor een vergoeding via de Gemeente in aanmerking komen.

Meer informatie hierover kunt u vinden op de website www.hoeverandertmijnzorg.nl of op de website van uw gemeente.

Aangezien Praktijk An is aangesloten bij de beroepsvereniging VIT, vergoedt een aantal verzekeraars de consulten via het aanvullende pakket. Informeer altijd eerst bij uw eigen verzekeraar naar de mogelijkheden en de voorwaarden. Ga voor meer informatie naar de website van VIT. Verzekeraar VGZ en daarbijbehorende verzekeraars vergoedt pas met ingang van 1 maart 2016.

Maandelijks ontvangt u een factuur die u zelf dient te betalen indien u via uw zorgverzekering de factuur vergoedt krijgt.
Praktijk An is aangesloten bij de beroepsvereniging VIT (Vereniging van Integraal Therapeuten): licentienummer 675.21.A en bij de overkoepelende beroepsvereniging.Declaraties vinden plaats onder:

  • AGB praktijkcode: 90-060542
  • AGB zorgverlenernummer: 90-100961
  • KvK nummer: 61854948

Op de dienstverlening van Praktijk An zijn de Algemene voorwaarden van Praktijk An van toepassing. Bij aanvang van de behandeling van het kind tekent u een behandelovereenkomst.

 

Kwaliteitsbewaking

Praktijk An is aangesloten bij de VIT, beroepsvereniging voor therapeuten in de geestelijke gezondheidszorg en staat ingeschreven bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) register.  Het lidmaatschap en registraties zijn een garantie voor de bewaking van de deskundigheid en kwaliteit. Regelmatig voer ik behandelevaluaties uit en heb ik intercollegiaal overleg, supervisie en leertherapie om de kwaliteit van mijn behandelingen te waarborgen.
Voor meer informatie over VIT zie ook, www.vit-therapeuten.nl
 
Daanaast beschikt mijn praktijk over een gecertificeerd Kwaliteitssysteem: Het KIWA Keurmerk Zorg. Hierdoor voldoen ik als professional aan strenge registratie- en onderhoudseisen.
 
 
kiwa-logo

Klachten

Mocht u onverhoopt ontevreden zijn dan hoor ik dat graag het liefst van u. In een gesprek kunnen wij dan samen kijken naar een oplossing.

Komen wij er samen niet uit, dan kunt u een beroep doen op een klachtenfunctionaris die u kan bijstaan. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

U kunt hiervoor contact op nemen met mijn beroepsvereniging VIT (www.vit-therapeuten.nl)
In navolging van deze wet ben ik ook aangesloten bij een geschillen instantie, de SCAG (www.scag.nl). Daar treft u ook de cliëntfolder aan.

Tevens ben ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (409184R) en val ik onder hun tuchtrecht met Licentienummer Anja Zweers, 11764.

Ik sta altijd open voor een kennismaking!

Zij voelen zich nu beter...

Schuiven naar boven