Ervaringen

default image

Ze heeft mij veel trucjes geleerd

Bij Anja heb ik heel veel geleerd over hoe ik mij op school kan concentreren, ze heeft mij veel trucjes geleerd.
Vorig jaar was ik bij Anja en ik heb er nu nog steeds heel veel aan.
Het is heel gezellig met Anja want ze luistert goed naar je en als jij ook goed naar haar luistert dan leer je heel veel van haar.
En we deden heel veel leuke spelletjes!

Jongen van 8 jaar 2 november 2015

default image

Ik kan nu positiever denken

Anja is leuk en aardig, ze helpt mij goed met de dingen die ik lastig vind, bijv over pestgedrag op school. Ook heeft zij mijn juffen op school veel geleerd, hoe zij met mij om kunnen gaan. Ik heb ook geleerd om positiever te denken. Wanneer ik bij Anja ben, doen we altijd een leuk spelletje en krijg ik vaak snoepjes 🙂

 

Lotte, 9 jaar 10 maart 2020

default image

Ik zit weer beter in mijn vel dankzij Anja

Toen ik een tijdje slecht in mijn vel zat en ik niet meer wist wat ik moest doen heeft Anja mij heel goed geholpen om mij een beter zelfbeeld te geven. Ik was heel kritisch op mijzelf in verschillende aspecten: ik wilde er voor iedereen zijn, goed presteren op school en had ook eetproblemen.
Anja zei niet wat ik precies moest doen maar ze begeleide mij juist met het inzien dat mijn gedachten helemaal niet kloppen. Dat hielp heel erg bij mij, want mensen kunnen wel zeggen dat je er goed uit ziet of dat je een hartstikke leuk persoon bent, maar dan komt het niet echt binnen voor mij. Anja heeft me geholpen op een manier waarbij ik nu
een realistischer beeld van mijzelf heb gekregen en waardoor ik minder kritisch op mijzelf kan zijn. Ook als het af en toe nog fout gaat en ik me niet goed voel, heeft zij me geleerd wat ik moet doen om er weer bovenop te komen.

Babette, 17 jaar 10 februari 2020

Schuiven naar boven